Tepels bijten geile zuster

Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Eind goed - al goed 1. Mike loopt niets vermoedend de badkamer in. Met een ochtend paal die zijn eikel net boven de band van zijn boxershort doet uitkomen.

Haar volle borsten dienen mee door de draaiende beweging. Maar ik ga al. Sorry, ik wist niet dat je hier was. Doe in het vervolg gewoon even de deur even op slot. Maar je hebt wel een verrekt lekker lijf. Toen de familie aan tafel zat, was Lisa nog steeds boos en Mike nog steeds opgewonden.

Ik sta met alleen een slipje aan in de douche en dan komt mijn oversekste broer, compleet met een erectie, binnen, die complimenten begint te maken over mijn lichaam. Ja, dan word ik boos,” briest Lisa. Maar Lisa had de douchedeur niet op slot. Ik wist niet dat ze er was, maar ze was er dus wel.

Toen maakte ik haar een compliment over haar prachtige lichaam. Misschien niet zoals het hoort, maar de waarheid mag gezegd worden, nietwaar,” was de reactie van een nog nagenietende Mike. Vader maakte nog wat opmerkingen in de trant van, doe niet zo kinderachtig. Jullie hebben toch allebei wel eens een naakte leeftijdsgenoot gezien.

Beide zijn weer single, omdat hun relaties beëindigd zijn. Af en toe komen ze een weekeinde naar het ouderlijk huis, waar ze beiden nog een kamer hebben, om contacten te onderhouden met hun oude vrienden.

Ze komen vaak onverwacht en onaangekondigd. Wij hebben een 25 jarig huwelijksfeest en we blijven in het feest hotel overnachten. Jullie zijn vannacht alleen en ik hoop niet dat jullie de tent hier afbreken door geruzie. En ik weet niet of ik terugkom en hoe laat,” zei Mike. Rond middernacht komt Mike thuis en hij heeft behoorlijk de pest in. Hij had er op gehoopt nog een oude vriendin te ontmoeten en die een lekkere beurt te geven. Maar helaas, die vriendin had inmiddels een relatie, dus was Mike niet meer welkom.

Toen had hij een poging gedaan, een ander meisje dat hij vaag kende, te versieren. Maar die was niet gecharmeerd van zijn toenaderingspogingen. Na wat zoenen probeerde hij haar te vingeren. Hij voelde haar warme kutje door haar slipje heen.

Hij ging met een vinger langs de rand en voelde haar natte lipjes. Mike kreeg de indruk dat het nog wel een leuke avond kon worden. Maar helaas, haar mobieltje ging. Geil en gefrustreerd ging Mike naar huis. In huis aangekomen hoorde hij een zacht gekreun uit de kamer komen. De kamerdeur stond op een kier en zo had hij rechtstreeks zicht op de bank.

En tot zijn niet geringe verbazing, zat zus Lisa wijdbeens zichzelf te vingeren. Haar slipje was donker gekleurd van de sappen uit heer kutje. Mike die al geil was werd nog geiler. Hij kreeg onmiddellijk een dijk van een erectie, die zijn broek lekker deed opbollen. Hij wachtte tot Lisa was klaar gekomen en zat na te genieten. En die stijve lul van jou vanmorgen in de douche heeft de opwinding nog aangewakkerd.

De natuur moet zijn beloop hebben, zullen we maar zeggen. Hij voelde haar heerlijke borsten en harde tepels tegen zich aan. Hij drukte zijn onderlichaam tegen haar onderbuik. Lisa begon tegen Mike aan te rijden. Haar hand gleed naar beneden en voelde zijn harde pik. Ze begon met twee handen zijn broek los te maken.

Lisa stroopte de voorhuid naar achteren bukte zich en nam zijn eikel in haar mond. Een warme sensatie trok door het onderlichaam van Mike.

De opgekropte geilheid van een mislukt avondje stappen stond op het punt te exploderen. Hij zette zijn handen in het haar van Lisa en bepaalde zo het ritme van haar pijpen. Telkens gleed zijn lul diep achter in haar keel. Hij wachtte even en trok zich weer langzaam terug. Hij maakt haar handboei los en draait haar armen op haar rug. Dan pakt hij haar blonde haren en houdt haar overeind. Kijk, zegt hij, ze heeft best lekkere tietjes voor een tienertje, niet te groot, maar met zo´n push-up BH ziet het er best lekker uit, toch?

Hij grijpt met zijn vrije hand een van Alexa´s tietjes en begint deze te kneden. Alexa kreunt zachtjes, nee Even kijken wat ze hebben kan, zegt de man en knijpt keihard in Alexa´s tepel.

Het arme kind wil door haar knieën zakken van pijn, maar ze wordt aan haar haren overeind gehouden. Dan doet hij hetzelfde bij haar andere tepel, het meisje schreeuwt het uit.

Anja begint hartverscheurend te snikken, niet mijn arme zusje. Stangeness pakt een stoel en trekt Alexa naar zich toe. Hij legt haar over zijn knie en tilt haar rokje op. Kijk eens naar deze lekkere strakke tienerbillen? Het doet pijn, maar het is beter dan het knijpen in haar gevoelige tepels, vindt ze. De man duwt Alexa´s benen uit elkaar en graait met zijn hand tussen haar benen.

Hier is haar tiener-hoerenkutje, nog nauwelijks gebruikt en misschien is dit tienerkutje nog wel maagd. Hij duwt twee vingers bij Alexa naar binnen en gaat daarmee een tijdje snel in haar op en neer. Ik weet nog niet hoe vaak haar mond gebruikt is, maar deze keer gaat het zeker gebeuren, zegt de man terwijl hij doorgaat met vingeren.

Zij gaat mij zo meteen, als jullie je met haar grote zus vermaken, lekker pijpen, hé Alexa? Alexa huilt dat ze niet wil De man geeft haar weer een paar harde klappen op haar billen en vervolgens ook nog eens een kneep in haar tepels. Jij hebt niets te willen, jij bent mijn slaafje zegt hij. Kom mee op de bank hier. Strangeness sleept haar mee, hij gaat op de bank zitten en trekt haar naar zich toe, met haar hoofd in zijn schoot.

Hij doet zijn broek los en haalt zijn stijve lul te voorschijn. Alexa hapt naar adem. Zo hoertje van me, neem mijn pik maar eens in dat kleine mondje van je en pijp me.

Hij trekt haar hoofd in de goede houding door haar aan haar, haar te trekken. Alexa doet voorzichtig haar lippen van elkaar.

De man kent geen genade en duwt zijn eikel bruut in haar mond. Alexa schrikt, kokhalst even en wil dan bijten, maar bedenkt zich net op tijd. Dat kon weleens verkeerd gaan aflopen als ze beet, bedenkt ze zich. Ze gehoorzaamd de man maar en sabbelt dus maar wat op zijn eikel. De man lijkt er genoegen mee te nemen. Een van de gemaskerde mannen haalt een fotocamera te voorschijn en maakt een paar foto´s. Strangeness zoekt met zijn hand naar Alexa´s tieten en neemt die voor de foto ook nog eens ter hand.

Ook van die kant, zegt Strangeness, zodat je haar in d´r kont kijkt. Mogen wij nu met die andere aan de gang, Strange? Ja hoor jongens, pak haar maar. Kleed haar uit en geef haar slaag. En wel hier recht voor ons, ik wil kijken en die kleine teef hier moet ook kijken, hoe haar grote zus gepakt wordt. Komt voor elkaar, Strange, zegt de vrouw. De twee gemaskerde mannen en de vrouw tillen Anja van haar stoel.

Anja piept en gilt. Ze maken haar armen los en trekken haar jas uit en ook alle andere kleren die ze nog aan heeft. De drie gaan bepaald grof met haar om. Als Anja helemaal naakt is wordt ze op de grond geduwd. De vrouw, die een korte rok draagt, stapt uit haar slipje en knielt boven Anja´s hoofd. De twee mannen houden elk een arm en een been van Anja vast. De vrouw laat haar kut om Anja´s mond zakken. Een van de mannen neemt nu allebei haar benen vast en gaat achter de vrouw staan.

Hij neemt een voet van Anja in elke hand en trekt zo haar benen wijd open. Daar staat de andere man klaar, met zijn grote dikke neukstaaf in de aanslag. Die is groter dan die van Strangeness en vooral dikker. De man duwt zijn massieve staaf tussen de schaamlippen van Anja en stoot toe. Het meisje slaakt een ijselijke kreet als de dikke lul in haar binnen dringt.

De vrouw laat zich zakken en smoort het gegil van Anja in haar kut. De man met de dikke lul begint Anja snel, hard en diep te neuken. Anja wil het uitgillen, maar haar mond wordt gesmoord door de kut van de vrouw, die ook haar tepels pakt en er hard in begint te knijpen.

Strangeness doet er intussen alles aan om Alexa te laten zien hoe haar zus geneukt wordt. Kijk, wat een dikke pik heeft hij he? Ze scheurt bijna open die zus van je! De man streelt Alexa door haar haren, dan trekt hij ineens weer haar hoofd naar zich toe en van zijn lul af.

Hij kijkt Alexa diep in haar angstige blauwe ogen. Pijp me, hoertje, slaafje van me, zegt hij. Hij strekt zijn hand uit naar de billen van Alexa, zijn vingers strijken door haar bilspleet en dan wrijft hij met zijn vingertop over haar kontgaatje.

Oh, ik ga je maagdelijke kontje vingeren, zucht hij geil. Hij trekt haar aan haar haren van zijn pik af en houdt twee vingers voor haar mond. Ik vindt het zo geil, he Alexa kijkt in verwarring naar zijn vingers, gaat hij die in haar kontje duwen? Als ze droog in je kontje gaan, schuurt je hele gevoelige reet open, als ze nat zijn valt het mee, zegt Strangeness.

En ze gaan straks naar binnen, door je strakke sterretje dus. Hij duwt zijn vingers in Alexa´s mond, Alexa kokhalst even, zijn vinger die hij net tegen haar kontje gehouden heeft, smaakt bitter. De man duwt door, ze heeft geen keus meer en moet wel aan zijn vingers sabbelen. De man trekt zijn natte vingers uit haar mond en voelt met dezelfde hand tussen haar billen, hij drukt dan een vinger in Alexa´s kontje.

En nu verder pijpen, stoephoertje, beveelt hij. Tegelijkertijd beweegt hij zijn vinger snel in Alexa´s kontje heen en weer. Dat doet haar pijn, maar het windt haar ook weer op. Intussen wisselen de twee mannen steeds van positie bij Anja. De een stoot een paar keer diep in haar kutje en trekt zich dan terug, en neemt de voeten over van de andere man.

De andere man stoot zijn lul diep en hard in Anja´s kut en ze wisselen weer van plaats. Door al dat wisselen wordt Anja´s kut droog, en niet zo´n beetje. En ze kan niet protesteren, want de vrouw duwt haar kut op de mond van Anja en wrijft heen en weer. Hee, jongens, roept Strangeness De twee mannen doen wat hun gevraagd worden en leggen Anja op de tafel. Een van de mannen trekt haar billen van elkaar. Strangeness schud Alexa van zich af, liggen blijven, je moet mij zo weer pijpen, zegt hij bits tegen Alexa.

Hij gaat achter Anja staan en drukt zijn natte eikel tegen haar ster en drukt langzaam door. Anja gilt en brult het uit, maar de dikke pik van Strangeness dringt centimeter voor centimeter door in haar kont. Anja huilt van pijn en vernedering. Strangeness neukt haar even heel hard in haar strakke kont, dan gaat hij weer bij Alexa zitten en duwt zijn lul in haar mond.

Pijpen, sletje, proef je, je zusje? Hij pakt Alexa bij haar, haar en drukt zijn lul ver in haar keel. Ook gaan er drie vingers in haar kontgaatje. Alexa huilt en kokhalst met de pik in haar mond. Intussen hebben de drie anderen zich over Anja gebogen. Ze houden haar zo, dat de ene man zijn pik in haar mond duwt en de andere onder haar ligt, met zijn pik in haar kut.

De vrouw staat erachter en slaat met een zweepje op Anja´s billen. Anja gilt en schreeuwt het uit, maar net als bij Alexa, wordt haar geluid gedempt door een pik in haar mond. De onder liggende man grijpt Anja´s tepels en trekt daar hard aan.

Intussen drukt Strangeness op de bank Alexa´s hoofd steeds een beetje dichter op zijn lul en roert met de andere hand in haar kontgaatje. Alexa huilt, ze ziet hoe haar grote zus, die drie jaar ouder is als haar, die zo trouw gekomen is om haar te helpen, door de twee mannen genaaid en door de vrouw gepijnigd wordt. Vergeleken met Anja is ze goed af, maar dat zal vast niet zo blijven, denkt ze. De vrouw, stevig gebouwd en in de dertig, gespt zichzelf een voorbinddildo voor, met een gemene grijns op haar gezicht.

Ze smeert er wat glijmiddel op en knielt achter Anja. Ze kronkelt alle kanten op als een slang om te ontkomen aan haar verkrachters, maar dat heeft geen enkele zin. De vrouw begint neukbewegingen in Anja´s kontje te maken en ze gilt nog harder. Strangeness raakt opgewonden, merkt Alexa, hij duwt zijn vingers nog ruwer in haar kontje en trekt aan haar haren om haar pijptempo op te voeren. Aahhh Alexa, pijpsletje van me, zie je hoe je arme zus lijdt? Hij ging steeds ruwer in haar kontje te keer, en dan stopt hij.

Kom, ik ga je lekker neuken en tegelijk kijken hoe hun je zus in al haar gaatjes nemen. En jij kijkt ook he? Hij draaide de bank om en bindt Alexa vast aan de poten, zodat ze voorover over de rugleuning lag. Ze keek zo direct naar het hele tafereeltje voor zich waar Anja nu aan drie kanten gepakt werd. Om beurten stoten de drie toe, de vrouw met de rubberlul in Anja´s kontje, een man in haar kutje en de andere man in haar mond. Dan komt de man met zijn lul in haar mond klaar en gulpt de warme klodders zaad over haar lippen en langs haar kin.

Strangeness gaat achter Alexa staan en duwt zijn pik in haar kutje. Dit is lekker nat, drijfnat ben je, hij glibbert als een paling naar binnen. Niettemin kreunde Alexa alsof het helemaal nieuw is voor haar, een lul in haar natte doos.

Strangeness stoot toe, neukt haar grotje in een strak tempo. Intussen hebben de drie Anja op een andere manier tussen zich in genomen. De vrouw zit nog steeds met de rubberlul in haar kontje, maar de twee mannen zijn klaargekomen en hebben zich teruggetrokken. Een man heeft nu een zweepje en slaat Anja daarmee over haar kleine maar stevige tietjes.

De andere man bewerkt haar billen met een paard rij zweepje. Anja zit vast en ondergaat het allemaal jammerend.

Strangeness neukt Alexa hard in haar natte kutje en grijpt dan ook haar tietjes beet. Hij voelt even en begint dan hard te kneden en drukt met zijn vingers in het zachte vlees. Dan neemt hij haar tepels tussen zijn vingers en knijpt, rolt ze heen en weer tot Alexa nog eens hard gilt. En kijk die geile zus van je eens?

Anja huilt door alle slagen op haar tieten en kontje. Er lopen rode strepen over haar witte bollingen. Nu haalt de ene man twee houten wasknijpers te voorschijn. Hij zet de knijpers op de tepels van Anja, die daar hard om moet brullen. Strangeness trekt Alexa aan haar haren, ze moet nu haar zus in haar ogen kijken. Zie je hoe ze huilt, je lieve zus? Hij begint haar klitje te vingeren, eerst zachtjes en dan wat harder, maar wel zo dat Alexa niet anders kan dan het lekker vinden.

Ze schaamt zich en wil het niet voelen. Je arme zus lijdt en jij Alexa voelde dat hij gelijk had. Anja hangt huilend tussen de drie in. Ze kijkt Alexa aan.

Kom, ik ga je lekker neuken en tegelijk kijken hoe hun je zus in al haar gaatjes nemen. Een van de mannen tepels bijten geile zuster nu allebei haar benen vast en gaat achter de vrouw staan. Intussen drukt Strangeness op de bank Alexa´s hoofd steeds een beetje dichter op zijn lul en roert met de andere hand in haar kontgaatje. Om beurten stoten de drie toe, de vrouw met de rubberlul in Anja´s kontje, een man in haar kutje en de andere man in haar mond. Anja huilt door alle slagen op haar tieten en kontje.

MEISJE VINGERT HAAR KUTJE SEX VAGANA

Neukvideo dildo sletjes

Alexa huilt dat ze niet wil De 17 jarige Alexa was alleen thuis toen er aan gebeld werd. Anja gilt en schreeuwt het uit, maar net als bij Alexa, wordt haar geluid gedempt door een pik in haar mond. De deur gaat nog een paar keer open en dicht. Lisa ligt heftig te kreunen en vraag om meer en sneller en dieper. Ohh Anja, kreunde Alexa, je moet meteen komen, alsjeblieft. Maar die was niet gecharmeerd van zijn toenaderingspogingen.